19 december 2022

Bouwwerken Vermeiren, een gevestigde waarde

Bouwwerken Vermeiren: Referentie Beveren – Zuidpark

Sinds de oprichting is Bouwwerken Vermeiren een echt onafhankelijk familiebedrijf. Al meer dan 40 jaar is Bouwwerken Vermeiren een gevestigde waarde in de Antwerpse bouwsector. Gedurende deze periode zijn ze uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met meer dan 60 mensen.

Persoonlijke begeleiding

Bouwwerken Vermeiren BV is een familiaal bedrijf met reeds meer dan 40 jaar ervaring in de bouwsector. Dit wordt bestuurd door Cis Van Aperen en Marianne Van Aperen.

Bouwwerken Vermeiren is gespecialiseerd in residentiële bouw. We bouwen appartementen, woningen en villa’s in eigen beheer en in opdracht van projectontwikkelaars en particulieren. We verzorgen zowel ruwbouw als sleutel-op-de-deur. Dit kunnen wij realiseren dankzij ons personeelsbestand dat vandaag bestaat uit 50 gedreven arbeiders op verschillende werven en 11 verantwoordelijke bedienden.

We bouwen uw droom!

We verzorgen de klantenbegeleiding vanaf het moment van de overtekening van de verkoopovereenkomst t.e.m. de oplevering van uw appartement.

We bespreken rechtstreeks met de klant de mogelijkheden en materiaalkeuzes en afwerking.

De afwerking van het appartement gebeurt volgens wens en op maat van de koper. Dit in overleg met leveranciers en onderaannemers waarmee we ook al vele jaren samenwerken. We zijn actief in de provincie Antwerpen en zelfs daarbuiten

Enkele referenties
Ekeren – Laarzicht
Hoogstraten – Lodewijk
Lier – Charon
Beveren – Zuidpark